Wie zijn wij?

Jordy van der Tien – Editor

Geboren op 16 oktober 1987 te Rotterdam.

Vist al vanaf het behalen van zijn eerste zwemdiploma en kreeg voor zijn prestatie zijn eerste (bamboe) hengel als cadeau! Best gift ever :)!  Tussen zijn negende levensjaar tot zijn negentiende was Jordy een fanatiek wedstrijdvisser. Hij was hier zo bedreven in, dat hij het zelfs tot de voorrondes van het WK heeft weten te schoppen.

Jordy heeft vele verschillende manieren van vissen beoefenend. Van feedervissen tot spinvissen en penvissen.

Vanaf de leeftijd van 15 jaar heeft Jordy kennis gemaakt met het vliegvissen, met name op snoek, winde, harder en ook zeeforel en heeft sinds halverwege 2015 besloten zijn andere manieren van vissen te beëindigen en zich te focussen op enkel vliegvissen en vliegbinden.
.

snoekbaars_jordy1

Tim van Putten – Beheerder

Geboren op 2 oktober 1991 te Spijkenisse, Zuid-Holland.

Vissen werd door zijn vader en opa met de paplepel ingegoten. Al op jonge leeftijd stond Tim langst de waterkant met een vaste stok voorntjes te tikken. Vervolgens stapte hij over op het spinvissen op snoek en het korstvissen op karper.

img_3545
Na het zien van een aflevering van Rex Hunt waarin de beste man aan het vliegvissen was, heeft hij zijn eerste vliegenlat gekocht bij Harm Nuis in Ridderkerk. Een Rozemeijer in een #5.

Tim heeft een voorliefde voor het vliegvissen op snoek; zowel vanuit de belly boat op groot water, als struinend langs de kant in de Nederlandsche polder. Is ervaren in het vissen met droge vliegjes en nymphen op stromend water en heeft zijn hobby beoefend in verschillende landen.

Jordy en Tim zijn beiden lid van de Vliegvis Vereniging Voorne-Putten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s