Zeebaars op de vlieg!

En of ze er zitten. Hier een korte update van onze kant. De afgelopen weken een aantal mooie vissen mogen vangen. Soms is het taai, en soms loopt het als een trein. That’s fishing.  Met meerdere mooie 50+ vissen mogen wij niet klagen.

Vliegvissen op zeebaars

Afgelopen zaterdag waren twee Duitse makkers over. Die-hards zijn het. ’s Nachts gaan rijden en vervolgens vissen, vissen, vissen. Ze gingen rond 23:30 wieder zurück. Het bleek een super mooie dag te worden. Wij wisten allen een aantal mooie vissen te vangen, maar Henner spande wel de kroon.

Zeebaars op de vlieg
Hij had de dag van zijn leven. In de ochtend wist hij zijn PR te verbreken met een zeebaars van 70 centimeter rond. Dit vond hij nog niet genoeg. Aan het begin van de avond deed hij hier nog een schepje van 8 centimeter bovenop. Bam! 78 centimeter zeebaars op de vlieg. Mooie zware buffel; dit zijn de vissen waar je het voor doet.

Zeebaars op de vlieg
En natuurlijk altijd Catch & Release!

Gr Tim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s