Gedonder in de polder #7

Jordy en ik wilden graag dit jaar de organisatie voor de VVVP (Vliegvisvereniging Voorne-Putten) voor onze rekening nemen. Normaliter wordt de Snoekdag gehouden in de omgeving van Stolwijk. Wij wilden graag de dag houden op ons eigen eiland; Voorne-Putten. De dag werd ruim van tevoren gekozen. Het zou zaterdag 25 november worden. Het weer zag er snoekerig uit: wind, regen en weinig zon.

Met 5 koppels was de opkomst redelijk. Jordy en ik splitsen op om met een aantal koppels mee te gaan. De weken daarvoor hadden wij een Snoekgids gemaakt. Hierin gaven wij een aantal stekken aan waar gemakkelijk struinend gevist kan worden.

snoekdag_tim

Er werd door alle deelnemers leuk snoek gevangen. Rond 13:00 was de wedstrijd afgelopen en werd er verzameld op een parkeerplaats bij De Bernisse. Jordy had al een mooie harmonicatent opgezet met een aantal leden; uiterst handig om te kunnen kokkerellen tijdens de regen. Het werd een geslaagde dag met mooie prijzen. Hieronder een aantal foto’s.

bellybootsnoek
vincentsnoek

eersteprijs

tweedeprijs

fototent

Groeten,

Tim & Jordy

Een gedachte over “Gedonder in de polder #7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s