Twee jaar geleden

De Spijkenisserbrug.. Sommigen haten ‘m (ik schaar mij overigens bij deze groep), anderen vinden het een mooi stukje architectuur. De brug is een slap aftreksel van de Moerdijkbrug. Ik bedoel dit letterlijk: de huidige Spijkenisserbrug bestaat uit onderdelen van de oude Moerdijkbrug.

Vandaag exact twee jaar geleden ving ik tijdens het vissen op roofblei mijn pr zeebaars onder deze bron van frustratie. Met 69,5 centimeter een beste zeebaars. Door de harde stroming en de Medium Fast #8 Loop Xact had ik de eerste minuten vrij weinig te vertellen. De hengel heb ik overigens te koop staan. Interesse? Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar timrobbert91@gmail.com.

Toch apart hé dat die zeebaarzen zo ver stroomopwaarts zwemmen! Helaas kon ik geen beste foto schieten omdat ik alleen was. Onderstaande foto geeft wel een indicatie van de grootte van de vis.

Przeebaars
69.5 centimeter Spijkenisser zeebaars

Misschien het dit seizoen lukt om de 69.5 centimeter te verbeteren? Vorige week ben ik er in ieder geval dichtbij geweest! Dit weekend gaan wij weer knallen.

Goeten Tim

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s