De Bellyboot Kronieken #5

Allerlaatste snoekdag van dit seizoen. Gisteren met Krijn en Jacco een ochtendje op pad geweest. Voor Krijn een mooie ochtend; voor mij en Jacco niet veel soeps. Ach, weer genoeg geleerd door naar de visstijl van Krijn te kijken ;).

Ik moest en zou nog een laatste snoek in de bellyboot krijgen voordat het seizoen 2 maanden op slot gaat. Geen Feyenoord, het huis reeds schoon gemaakt, mooi weer en verder geen andere verplichtingen. De keuze was snel gemaakt. Gewoon lekker gaan dus!

Rond een uur of 12 sta ik aan het water. Turboflippers aan en gaan. Ik heb deze keer de #8 mee genomen. Omdat ik maximaal tot een meter of 3-4 vis, gebruik ik een sink3 lijn.

De eerste twee uurtjes totaal geen reactie: niks, noppes, nada. Moet ook toegeven dat het water extreem helder is. Gewoon door blijven knallen; een rode kop heb ik toch al door het voorjaarszonnetje.

Uiteindelijk dan toch die aanbeet op de zwarte EP-streamer. Een fraai gekleurde snoek doet de #8 mooi buigen. Met het rap opwarmen van het water worden ze al een stuk energieker!

FullSizeRender (13)

God, wat een gekloot in die bellyboot zeg. Probeer altijd nog een foto te maken, maar in je eentje is dit altijd erg lastig.

Conclusie: missie geslaagd! De volgende snoeken die eraan moeten geloven liggen al op ons te wachten in Zweden ;).

Fijn weekend,

Tim

2 gedachten over “De Bellyboot Kronieken #5

  1. Supermooi getekende vis Tim, de aanhouder wint! Dat er nog maar veel mogen volgen uhh hangen bedoel ik natuurlijk. Zie je Woensdag.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s