De Bellyboot Kronieken #1

Het is vandaag de dag immens populair; (vlieg)vissen vanuit de bellyboot op roofvis op het grote water. Het geeft je mobiliteit, een vorm van vrijheid, een natte nek door de golfslag en soms héle koude voeten. Met het juiste materiaal en de juiste kleding is het overigens zelfs in de winter goed vol te houden!

bbkronieken1

Sinds vorig seizoen heeft ook het bellybootvirus ons óók besmet. Jordy en ik zijn regelmatig met de opblaasband  te vinden op wateren als het Brielse Meer, het Haringvliet, het Oostvoornse Meer het Hollandsch Diep of het Volkerak. Een leuke, maar zeker géén gemakkelijke visserij op deze grote wateren.

Het kan taai zijn, maar de beloningen die daar tegen over kúnnen staan zijn erg mooi. Het is een visserij van doorzetten en doorpakken, koud lijden en buffelen. Blijven gaan is het devies!

bellyboatkronieken3

Het idee is om onze avonturen in de bellyboot te vereeuwigen en te delen via deze blog. Wij hopen eenmaal per week een update te kunnen plaatsen van onze vissessies. Het liefst, natuurlijk, met mooie roofvissen! De verhalen zullen geplaatst worden in de rubriek ‘Bellyboot Kronieken’ en zijn gemakkelijk traceerbeer via het archief in de footer. Lijkt het jou leuk om ons te volgen? Schrijf je dan in voor een notificatie e-mail via deze link! Daarnaast is het ook mogelijk om ons te volgen op Facebook.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s